dimarts, 3 d’abril del 2012

La Fría Luz del Día (The Cold Light Day)


La Fría Luz del Día 
Thriller d’Acció
Director:  Mabrouk El Mechri
Repartiment: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigouney Weaver. Entre d’altres participa l’actor espanyol Óscar Jaenada.
El segrest de la seva família durant un viatge en iot a Espanya farà que un jove s’hagi de cercar un maletí per provar de salvar-la, i descobrir que algunes persones, com ara el seu pare,  i coses no són el que ell pensava.






A Henry Cavill el vam veure fa poc a Immortals en el paper protagonista, i havia actuat a series de televisió com Els Tudor.  Bruce Willis és de tots conegut i  un dels actors més reconeguts en cinema d’acció; ara mateix té entre rodatges ja acabats i en post producció Moonrise Kingdom, G.I.Joe: La Venganza, Los Mercenarios 2, Looper i en pre producció una nova  Jungla de Cristal (A Good Day to Die Hard) on reprèn el paper de John McClane.  Quant a Sigourney Weaver, després de Luces Rojas la trobem ara  en un paper de dolenta.
Óscar Jaenada és un actor nascut a Esplugues de Llobregat, que ja havia participat a Piratas del Caribe, Mareas Misteriosas, i que per la seva interpretació de Camarón va obtenir l’any 2006 el premi Butaca al Millor Actor Català, el premi CEC ,  el Fotogramas de Plata i el Goya, tots com a  Millor Actor.
Mabrouk El Mechri va dirigir i escriure el guió de JCVD la pel•lícula sobre Van Damme que va interpretar el mateix actor.

 
Una part de la pel·lícula es va rodar a Madrid, aquest és un video d'un moment del rodatge.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada