dimecres, 27 de juny del 2012

Propers estrenes de cine: Anna Karenina de Jude Law i Keira Knightley





Prevista de ser estrenada a setembre aquesta pel•lícula és una gran recreació històrica envers a l’alta societat de la Rússia de finals del segle XIX i els amors entre Anna Karenina i el Comte Vronsky.

Jude Law fa el paper d’Alexei Karenin, el marit de l’Anna Karenina que interpreta Keira Knightley qui s’enamora del Comte Vronsky, paper que desenvolupa Aaron-Taylor Johnson (de vegades apareix citat a les pel•lícules només com Aaron Johnson), qui va intervenir “Albert Nobbs”, estrenada fa pocs mesos enrere.

Dirigida per Joe Wright  que ha dirigit pel•lícules com “Orgullo y Prejuicio” (Pride & Prejudice) també amb Keira Knightley,  “Expiacion. Más allá de la Pasión” o “El Solista”




La música és de Dario Marianelli, qui va guanyar un Oscar i un Globus d’Or per “Expiación. Más Allá de la Pasión”, a la que va posar música – de fet ha col•laborat també amb aquest director en altres de les seves produccions com ara a “Orgullo y Prejucio” o “El Solista”; i també ha posat música a la recentment estrenada “La Pesca del  Salmón en el Yemen”;  “Jane Eyre” “La Estraña que hay en Mi” o “Come, Reza, Ama”; i també va musicar “Àgora” la pel•lícula que va dirigir Alejandro Amenábar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada