dimarts, 6 de novembre del 2012

Sinister

Sinister
Terror i misteri en aquesta pel•lícula, on anar descobrint les raons d’un crim que va succeir a tota una família posa en perill la de qui investiga, perquè es creua en el camí d’una entitat sobrenatural.
Ethan Hawke  interpreta a Ellison Oswalt ( El vam poder veure a Los Amos de Broocklyn el passat any, tot i que la pel•lícula era del 2009; el podeu recordar de Gattaca, Training Day, i sortia sense acreditar a la nova versió de Desafio Total) L’acompanyen Juliet Rylance,  de qui és la primera pel•lícula que s’estrena a Espanya, Fred Dalton Thompson, un actor de repartiment que heu vist moltes vegades, per exemple a la sèrie Ley y Orden , i en llarg metratges com En la Línea de Fuego o La Jungla de Cristal 2: Alerta Roja.


El director és Scott Derrickson qui també ha escrit el guió. Abans ja ho havia fet amb El Exorcismo de Emily Rose, per exemple. La música sol ser un element molt important en aquest tipus de film, és de Christopher Young  qui va composar per exemple la de Ghost Rider, El motorista fantasma, o Spider-man 3, o Los Diarios del Ron.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada