dimecres, 30 de maig del 2012

En Fuera de Juego





En Fuera de Juego
Comèdia
Director: David Marqués
Repartiment: Fernando Tejero, Diego Peretti, Pepe Sancho, Hugo Silva, Laura Pamplona, Carolina Peleritti, Ricardo Darin, Jordi Sánchez, entre otros.

Un metge argentí i un representant de futbol de poca volada es troben a les mans un jove crack, a partir d’aquí, mentides, picaresques i sorpreses.







Un repartiment molt conegut de les sèries de comèdia de televisió; Tejero el més famós de tots els porter de ficció (Aquí no hay quien viva) on va treballar també Laura Pamplona (la vam veure també a Los Misterios de Laura; Jordi Sánchez en inefable “Sr. Rancio” de La que se avecina, a més del recordat López de Plats Bruts; Hugo Silva de Los Hombres de Paco, un històric com Pepe Sancho; Diego Peretti va treballar a Maktub,
David Marqués ja havia dirigit a Fernando Tejero  a Desechos, abans havia dirigit Aislados i Cualquiera, una peculiaritat d’aquest director és que fins ara és que a Cualquiera va dirigir Jean-Luc Ducasse, va repetir amb ell a Aislados i va afegir Adrià Collado, a Adrià Collado el va dirigir després a Desechos, afegint a Fernando Tejero i ara Tejero es troba en aquesta la seva quarta pel•lícula.
La produccio és hispano argentina




Continuen
Infiltrados en Clase
Cuando te encuentre
Lorax
Los Vengadores
Sombras Tenebrosas
American Pie: El Reencuentro
La Sombra de la Traición
Men in Black 3 (també en 3 D)

Horaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada