dimecres, 9 de maig del 2012

Sombras Tenebrosas (Dark Shadows)





Sombras Tenebrosas (Dark Shadows)
Comèdia de fantasia.
Director: Tim Burton
Repartiment: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eve Green, Chloë Greace Moretz, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller, Christopher Lee, entre d’altres

Un vampir, Barnabas Collins, que reviu, torna a la seva llar i troba a una colla de descendents d’allò més disfuncionals, els quals necessiten de la seva protecció.







Johnny Deep i Tim Burton són ja una parella de fet en el sentit cinematogràfic, perquè l’actor és un veritable fetitxe pel director.
A Johnny Deep també se’l podrà veure aquest dies en altre pel•lícula (Los diarios del Ron), és el capità Jack Sparrow de la sèrie de pel•lícules “Piratas del Caribe”,  i amb Tim Burton ha protagonitzat films com Eduardo Manostijeras, Alicia en el País de las Maravillas, Sweedney Todd, Charlie y la Fábrica de Chocolate o Sleepy Hollow, entre d’altres.
Michelle Pfeiffer, no s’ha prodigat massa al cinema els últims anys, però la vam veure a Noche de Fin de Año (2011), sempre però serà recordada per Lady Halcon o per Las Amistades Peligrosas o  pels Fabulosos Baker Boys, per exemple. Helena Bonham Carter, qui és la parella de Tim Burton, és una actriu a la que van veure fent la reina que vol tallar tots els caps a Alicia en el País de las Maravillas, va ser la dolentíssima Bellatrix Lestrange a la sèrie de Harry Potter, però també la podem recordar a Sweedney Todd, Big Fish, i la veurem també a la versió de Los Miserables que s’està filmant.  Picada d’ull als amants del cine sobre “Dracula” amb l’aparició de Christopher Lee. Eva Green la recordareu sobretot per Casino Royal (amb Daniel Craig) i Chloë Greace Moretz és la nena de La Invención de Hugo.

Quant a Tim Burton, va començar a despuntar arrel de Bitelchus,  va dirigir dos pel•lícules de Batman amb Michael Keaton com a protagonista; i a més de les ja citades més amunt ha dirigit també El Planeta de los Simios, Ed Wood o La Novia Cadaver.

 

DARK SHADOWS EN ALTRES NOTICIES A ESGUAR DE DONA 

 

Continuen
La Pesca del Salmón en el Yemen
Safe
Los Vengadores (també en 3 D)
Viaje al Centro de la Tierra 2
Los Juegos del Hambre
Los Pelayos
Intocable
American Pie: El Reencuentro
Lorax


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada