dimarts, 15 de maig del 2012

La Sombra de la Traición (The Double)





La Sombra de la Traición (The Double)
Thriller.
Director: Michael Brandt
Repartiment: Richard Gere, Topher Grace, Martin Sheen, entre d’altres.

Un agent de la CIA retirat junt amb jove agent del FBI investiguen la misteriosa mort d’un senador, totes les pistes condueixen a un assassí soviètic.

Feia un parell d’anys que no veiem a Richard Gere a la gran pantalla en una nova pel•lícula, però per aquest mateix any hi ha un altre pel•lícula per estrenar, titulada Arbitratge i d’altre en la que posa la seva veu (Henry & Me) i pel proper any també està anunciada Red Band.   Thopher Grace, va treballar a la sèrie de televisió Aquellos Maravillosos Años i a participat a Predators o a Spider-man 3.  Martin Sheen va començar a ser conegut arrel la seva interpretació a Apocalipsis Now, és un actor consolidat que va assolir un alt nivell de popularitat arrel la sèrie de televisió El Ala Oeste de la Casa Blanca; el darrer any va actuar a The Way sota la direcció i en companyia del seu fill Emilio Estevez, perquè Martin Sheen es diu en realitat Ramon Antonio Gerard Estevez.
És el primer cop que Michael Brandt es posa a dirigir una pel•lícula, però en canvi és un guionista experimentat en arguments d’acció com ara 2 Fast 2 Furious o Wanted.









Continuen: 

American Pie: El Reencuentro

Infiltrados en Clase

Los Vengadores (també en 3D)

Los Juegos del Hambre

Intocable

Safe

Sombras Tenebrosas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada