dimecres, 18 de juliol del 2012

Estrena: El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace (The Dark Knight Rises)



El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace (The Dark Knight Rises)
Acció i Aventures
Director: Christopher Nolan
Repartiment: Christian Bale, Gary Oldman, Michael Cane, Liam Neeson, Anne Hathaway, Josep Gordon-Levitt, Marion  Cotillard, Morgan Freeman, Tom Hardy, entre otros.


Batman retorna vuit anys més tard per defensar la ciutat de Gotham.

Christopher Nolan ja va dirigir Batman Begins l’any 2005 amb un gran resultat,  del que ja va ser, com també ara,  co-guionista (Nolan també va dirigir i co-guionar El Truco Final que també comptava amb Christian Bale com un dels protagonistes, també va dirigir i fer el guió de Origen amb Leonardo di Caprio).

Ha plogut força des de que Christian Bale de la ma de Steven Spielberg va interpretar el Imperio del Sol, és per tant d’un dels actors infantils que ha pogut continuar desenvolupant la seva carrera com actor ja d’adult. És el mateix cas de Josep Gordon-Levitt qui de 1996 al 2001 va intervenir a la sèrie de televisió Cosas de Marcianos, i qui l’any passat va estrenar 50/50, que va obtenir bones crítiques, però que no s’ha estrenat a Espanya. La que si es va estrenar va ser Origen, on també participava. Altre actor que treballava a Origen és Tom Hardy – ja us haureu adonat que a Nolan sembla agradar-li repetir amb actors que ja ha dirigit – qui també hem pogut veure fa pocs mesos a El Topo o a la comèdia Esto es la Guerra.

La saga Batman pot presumir de tenir un gran elenc d’actors experimentats i de reconegut talent, com Liam Neeson (amb 5 pel•lícules noves en diversos processos de producció), Gary Oldmand (amb 3 produccions en marxa), Morgan Freeman (amb 4 pel•lícules en procés) o Michael Cane (amb 2 projectes ja en post producció) qui també va treballar a Origen i al que vam veure fa molt poc a Viaje al Centro de la Tierra 2.

Quant al repartiment femení. Anne Hathaway, va ser la Reina Blanca de Alicia en el País de las Maravillas i la noia de El Diablo se Viste de Prada – per cert que està a la producció del musical per a cinema Los Miserables, i té una veu espectacular – Marion Cotillart va interpretar Edith Piaf a La Vida en Rosa, també va participar a Origen, o a Midnight in Paris, per exemple. Juno Temple la vam veure com a Reina Ana de Los Tres Mosqueteros (2011).

a més d'aquest video que ja vam publicar, us afegim aquests enllaços.
RedCarpet: New York
  
Continuen:
Que esperar cuando estás esperando
MS1: Máxima Seguridad
Amazing Spiderman (també en 3 D)
Ice Age, 4 (també en 3D)
Tengo Ganas de Ti
Los Cachorros y el Código de Marco Polo
Men in Black 3
Blancanieves y la Leyenda del Cazador
Veure Horaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada