dimarts, 31 de juliol del 2012

Estrena: Prometheus

PROMETHEUS 
(2D - 3D)


Director: Ridley Scott
Ridley Scott reprèn el tema d’Alien, perquè va ser ell qui va realitzar l’any 1979 aquella Alien: El Octavo Pasajero de la que després vindrien no només la continuació amb Sigourney Weaver com a la Tinent Ripley (Aliens – EL Regreso el 1989;  Alien Resurreccion el 1997), sinó una bona colla de pel•lícules on d’una o altre manera el nom d’Alien apareix, siguin o no de ciència ficció.  Ridley Scott ha fet notables pel•lícules al llarg de la seva carrera, com Thelma & Louise, La Teniente O’Neil, Gladiator o  Hannibal  entre d’altres.




Repartiment:

  • Noomi Rapace en el paper d'Elisabeth Shaw.  

La Lisbeth Salander de la primera versió de Millenium (2009), i a la que vam veure també en el paper de Madm Simiza Heron de Sherlock Holmes: Juego de Sombras (2011).

  • Michael Fassbender en el paper de David.   

Va protagonitzar el passat any un bon grapat de pel•lícules com:  Un Método Peligroso  fent de Carl Jung; Shame (Brandon), Indomable (Haywire) fent de Paul; Jane Eyre (Rochester); Pitch Black Heist (Michael) i X-Men: Primera Generación (Erik Lehnsherr / Magneto).


  • Charlize Theron en el paper de Meredith Vickers. 

Encara a la cartellera en el paper de Ravenna (la bruixa dolenta) de Blancanieves y La Leyenda del Cazador. Les seves anteriors pel•lícules van ser Young Adult fent de Mavis Gary (2010) i The Road (La Carretera) al 2009.

  • Guy Pearce  fent de Peter Weyland. 

L’hem pogut veure fa pot a MS1: Máxima Seguridad (Snow). I té pendent d’estrena  Lawless (Agent Especial Charlie Rakes).

  • Idris Elba fent de Janek. 

El vam veure recentment a Gost Rider: Espiritu de Venganza (Moreau).
Acompanyats de: Logan Marshall-Green (Charlie Holloway); Sean Harris (Fifield); Rafe Spall (Milburn); Emun Elliot (Chance); Benedict Wong (Ravel); Kate Dickie (Ford), entre d’altres.

Un grup d’exploradors descobreixen la clau dels origen de la Terra i realitzen un llarg viatje cap a els racons obscurs de l’univers. Però hauran de fer front a una amenaça que pot significar la desaparició de la raça humana.


Continuen (clickan a sobre el nom trobaràs les dades i els vídeos de la pel·lícula)

El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace   - Comentari de la Pel·lícula
Amazing Spiderman
Madagascar 3: De Marcha por Europa (2D - 3D)
Ice Age 4
The Dictador
Blancanieves y La Leyenda del Cazador - Comentari de la Pel·lícula
Que Esperar Cuando Estás Esperando  - Comentari de la Pel·lícula
Impávido
Tengo Ganas de Ti

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada