dimarts, 10 de juliol del 2012

Estrenes: Que Esperar Cuando Estés Esperando (What to Expect When You're Expecting)



Que Esperar Cuando Estés Eperando (What to Expect When You’re Expecting)
Comèdia romàntica.
Director Kirk Jones
Repartiment: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elisabeth Banks, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, entre d’altres.

Pel•lícula amb moltes actrius i molts actors coneguts, que recull la història de cinc parelles relacionades entre elles; el resum seria que les coses no sempre són com  es pensa que poden ser.



Cameron Diaz estrenarà aquest mateix any (per octubre una nova producció que dur el títol original de Gambit), i la vam poder veure fa poc a Bad Teacher.  A Jennifer López se la poc escoltar en la versió original de Ice Age 4 posant la veu a Shira i té en postproduccio una nova pel•lícula anomenada Parker. A Elisabeth Bank la hem vist fa poc a Los Juegos del Hambre (per cert entre les pel•lícules que té en llista es troba una segona part amb el sobstítol de Catching Fire). Anna Kendrick es Jessica de la Saga Crepúsculo. Matthew Morrison el reconeixereu sobretot per ser el profe de la sèrie Glee. Dennis Quaid té altres tres pel•lícules pendents d’estrenar aquest any i compensa que hagi estat uns anys sense gaires novetats, el podeu recordar de El dia de Mañana, El Álamo, Frequency, Un Domingo Cualquiera o El Chip Prodigioso. Chris Rock, encara que ha intervingut en produccions posterior el recordem sobretot per Arma Letal 4.

Catifa Vermella


 

  Continuen:

Por Fin Solos
Blancanieves y la Leyenda del Cazador
Los Cachorros
Tengo Ganas de Ti
Men in Black 3
La Suerte en Tus Manos
MS1: Máxima Seguridad
Amazing Spiderman (també 3D)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada