dimecres, 29 d’agost del 2012

A.L. Cazador de Vampiros (Abraham Lincoln: Vampir Hunter)


A.L. Cazador de Vampiros (Abraham Lincoln: Vampir Hunter)
Abraham Lincoln qui en el futur serà el 16 president dels Estats Units, descobreix una conxorxa de vampirs que volen agafar el poder als Estats Units; eliminar-los esdevé la seva missió.
Director: Timur Bekmambetov – Va dirigir Wanted  (2008) amb l’Angelina Jolie i en James McAvoy.
Cal dir que el director Tim Burton (Sombras Tenebrosas, Eduardo Manostijeras entre moltes altres) és un dels productors de la pel•lícula. La música és de Henry Jackman, qui ha compost també les de  X-Men Primera Generació, El Gato con Botas o Al Borde del Abismo.



Repartiment:
Benjamim Walker (Abraham Lincoln) va treballar a Banderas de Nuestros Padres, dirigida per Clint Eastwood.
Rufus Sewell (Adams). L’hem vist amb una bona colla de pel•lícules com ara  Dark City, Destino de Caballero; i us sonarà encara més si teniu present que va fer el paper de Tom el constructor a la sèrie de televisió Los Pilares de la Tierra, o que era el Princep Leopold a El Il•lusionista
Dominic Cooper (Henry Sturges) Ha treballat anteriorment a Capitán América: El Primer Vengador, Mi Semana con Marilyn, La Duquesa i a Mamma Mia on feia el paper de Sky.
Anthony Mackie (Will Johnson) Ha treballat a En Tierra Hostil, Million Dollar Baby, Acero Puro i fa pocs mesos el vam poder veure també entre els intèrprets de Al Borde del Abismo.
Mary Elisabeth Winstead (Mary Todd Lincoln) la podeu recordar pel seu paper de Lucy Gennaro McClane a La Jungla 4.0 (paper que està de nou interpretant per a la nova entrega de La Jungla de Cristal que ja es troba en procés de filmació).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada