dimecres, 22 d’agost del 2012

Estrena: Los Mercenarios 2 (The Expensables 2)


Los Mercenarios 2 (The Expensables 2)
Reunió dels Mercenaris que darrera dur a terme una revenja es ficaran de ple en territori enemic.

El director és Simon West, el podeu recordar de La Hija del General, ConAir, Lara Croft: Tomb Raider; la pel•lícula pilot de la sèrie de televisió Escudo Humano, o més recentment i per a la gran pantalla El Mecánico.




La llista d’actors d’acció és com aquell que diu completa. Els seguidors no els cal més que saber el seu nom i el paper que interpreten:
Sylvester Stallone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas), Jet Li (Yin Yang), Dolph Lundgren (Gunner Jensen), Chuck Norris (Booker), Jean-Claude Van Damme (Villano), Bruce Willis (Church), Arnold Schwarzenegger (Trench), Terry Crews (Hale Caesar), Randy Couture (Toll Road), Liam Hemsworth (Bill The Kid), aquest és germà de Chris Hemsworth (Thor), entre d’altres.
La música és de Brian Tyler, qui ja va fer la banda sonora de la primera part, o per la de Rambo: Regreso al Infierno i també la de Final Destiny V i Fast & Furious V.
Quant a la història i el guió trobem:
Richard Wenk i Sylvester Stallone quant a guió. El primer ja va formar part dels guionistes de El Mecánico. Pel que fa a Sylvester Stallone la realitat és que són 25 el guions que ha realitzat i portat al cine, de fet aquesta era la seva primera vocació, ell va ser el creador de Rocky, Rambo, Cobra...
Pel que fa la història la signen: Ken Kaufman (Space Cowboys), David Agosto i Richard Wenk (El Mecánico) i Dave Callaham pel que fa als personatges com ja va fer a Los Mercenarios 1 (apareix als crèdits com David Callaham)
Continuen:
Prometheus
El Legado de Bourne  (Comentari sobre la pel·lícula)
Brave (Indomable) 2D – 3D
Piratas  2D -3D
Tengo Ganas de Tí
Ice Age 4
Madagascar 3: De Marcha por Europa
The Dictador
El Caballero Oscuro  (Comentari sobre la pel·lícula)
Ted



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada