dimarts, 4 de setembre del 2012

Dredd



Dredd

És tracta del remake de Juez Dredd.  En l’Amèrica del futur, amb violentes ciutats i criminals, l’única força de l’ordre que lluita a les ciutats és un cos de policia denominat “jutges” que pot  fer de jutge, jurat i executor de la sentència de manera instantània.

Director Pete Travis.  Feia uns quants anys que no es posava a dirigir, però d’ell és En El Punto de Mira. Vantage Point (2008)

Karl Urban va ser l’Eomer del Senyor dels Anells,  però ha aparegut també a El Mito de Bourne o  The Chronicles of Riddick. Li acompanya Olivia Thirlby qui va participar pel•lícules com Sin Compromiso  o Juno.

El grup de guionistes està compost per  Carlos Ezquerra qui ja va definir els personatges a la pel•lícula original el 1995, Alex Garland,  qui s’ha fet càrrec del guió, havia fet abans el de Nunca Me Abandones i havia escrit la novel•la de La Playa, que l’any 2000 va ser portada al cine amb Leonardo di Caprio de protagonista; el tercer component de l’equip és John Warner, qui també va participar a la pel•lícula original de Juez Dredd para definir els personatges, com ara també ha fet. 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada