dissabte, 29 de setembre del 2012

Salvajes (Savages)


Salvajes (Savages)
Taylor Kitsch és l’actor que va interpretar John Carter  i a qui també hem pogut veure a Batlleship, arriba ara amb aquesta pel•lícula, un thriller que porta al seu personatge (Chon) junt a  Ben (Aaron Taylor-Johnson) a enfrontar-se amb un Cartel Mexicà que vol ocupar part del negoci de producció de marihuana, que a més els rapta la noia, que interpreta Blake Lively (Green Lantern – Linterna Verde - 2011) i que és Serana van der Woodsen a Gossip Girl.   Aaron Taylor-Johnson va intervenir el passat any a Albert Nobbs. Entre els actors que completen el repartiment destacar a Benicio del Toro (The Hunter, Traffic, Sospechosos Habituales, Snatch, Cerdos y Diamantes, entre moltes altres), Salma Hayek  i a John Travolta.
El director és Oliver Stone qui ha dirigit pel•lícules com Platoon, Wall Street, Nacido el 4 de Julio, Nixon, Un Domingo Cualquiera o Alejandro Magno.


Equip de guionistes:
El guió és de Shane Salerno qui va fer guions de la sèrie Undercover 2001-2002) i ha col•laborat en els de Hawai 5.0 (2010 – 2011), i al cinema va fer l’adaptació de Armageddon i la història i el guió de Shaft. El Retorn.  Don Wilson és escriptor i guionista, d’ell era la idea  i alguns del guions de Undercover, és l’autor de la novel•la que dona peu a aquest a pel•lícula i també ha participat com guionista en aquest projecte. El tercer membre de l’equip de  guionistes és el mateix Oliver Stone, qui habitualment també realitza les històries de base o els guions de pel•lícules, tan per a ell mateix com per ser dirigides per altres,  com ara Evita que va dirigir Alan Parker o  8 Millones de Manera de Morir que va dirigir Hal Ashby.

La música és de Adam Peters qui ha participat en pel•lícules com Todo en un Día, o a la composició de la música addicional de Rango, i els arrengaments de corda de Crazy, Stupid, Love, tot i que no surt acreditat a la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada