dissabte, 15 de setembre del 2012

Total Recall



Desafio Total (Total Recall)

Remake de la pel•lícula del mateix títol on un obrer començar a sospitar que pot ser és un espia després d’haver visitat una companyia que ofereix implants de memòria amb experiències de vida que el client desitja tenir.

El més que conegut actor Colin Farrell és l’obre Doglas Quaid i a la vegada l’espia Hauser. El vam poder veure l’any passat a  Cómo Acabar con tu Jefe, fent d’un dels horribles caps.  La Kate Beckinsale fa de Lori Quaid i és també una actriu força coneguda que va estrenar fa uns mesos Underworld: El Despertar i Contraband. Jessica Biel, la tercera protagonista, interpreta Melina, va participar a Noche de Fin de Año,  i té pendent d’estrenar pel proper desemnbre The Tall Man.

El director és Len Wiseman, qui precisament ha produït tres dels títols del diversos lliuraments de Underworld, dels que va dirigir Underworld i Underworld: Evolution, però també La Jungla 4.0, el capítol pilot de la sèrie Hawai 5.0 (en la seva actual versió) i ara aquest Total Recall.

L’equip de guionistes abasta des de Kurt Wimmer, qui ha participat en la creació de guió o de relat en pel•lícules com Esfera, La Prueba o un Ciudadano Ejemplar; Mark Bomback va participa a La Jungla 4.0 o a La Montaña embrujada; Ronald Shusett, qui va crear ja la història i el guió de Desafio Total en la versió de 1990, però que també ha fet els guions de Por Encima de la Ley o els personatges de Alien Resurección; Dan O’Bannon també present a l’original de Desafio Total de 1990, i en la creació de personatges a diversos lliuraments d’Allien i Jon Povill té experiència a la creació d’històries per a TV com ara Start Treck episodi The Child (versió 1988/2012). 

La música és de Harry Gregson-Williams, ha posat música a les diferents pel•licules protagonitzades per Shrek,  a Bridget Jones: Sobreviviré,  Las Crónicas de Narnia: El León, la Bruja y el Armario, X-Men orígenes: Lobezno; Cowboys & Alliens, entre moltes altres.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada