dissabte, 29 de setembre del 2012

Si de Verdad Quieres (Hope Springs)


Si de Verdad Quieres (Hope Springs)


Fa ja unes setmanes us vaig fer una avançament d’aquesta pel•lícula amb Meryl Streep i Tommy Lee Jones (teniu l’enllaç al nom), es tracta d’una comèdia – costa una mica imaginar-se a Tommy Lee Jones fent comèdia d’aquet tipus, oi?, tot i que ja ha fet d’altres comèdies com El Hombre de la Casa (Man of the House . 2005)  – i explica la història d’una parella de mitjana edat amb més de 30 anys de matrimoni que visiten una consellera familiar per a millorar la seva relació.   Meryl Streep, si que ens la podem imaginar en qualsevol tipus de paper, des de comèdies com El Diablo Viste de Prada  (2006) a biopics com La Dama de Hierro (2011)



El Director és David Frankel, qui precisament ja va dirigir Mery Streep a El Diablo Viste de Prada, també va dirigir Una Pareja de Tres (Marley and Me – 2008, amb Owen Wilson i Jennifer Aniston) també va dirigir El Gran Año (The Big Year – 2011) A Steve Carell (el terapeuta) l'hem vist fa poc precisament a Crazy, Stupid, Love.
El guió correspon a Vanessa Taylor, qui a fet sobretot guions per a sèries de TV, per exemple  els capítols  de Juego de Tronos:   The Old Gods and the News (Els Vells i Nous Deus) i Garden of Bones (Jardí d’Ossos). La música és de Theodore Shapiro, qui també va fer la El Diablo Viste de Prada i Una Pareja de Tres i  més recentment la de Tropic Thunder
(Per cert el títol de  Hope Springs el va portar una pel•lícula britànica de 2003 que aquí no va ser estrenada als cinemes i que era un comèdia romàntica que no tenia res a veure amb la que avui s’estrena.)
  
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada